Industrijska garažna vrata

Industrijska garažna vrata

Garažna vrata Panela odlikuje visoka kvaliteta. Vsa garažna vrata delujejo tiho. Vgrajen imajo varnostni sistem, ki zaznava ovire pod vrati, ter varnostno zapahnitev. Materiali, iz katerih so izdelana garažna vrata, so vrhunski ter odporni na udarce in poškodbe. Garažna vrata z 10-letno garancijo so na voljo v dveh osnovnih linijah RAL in Decor.
Naša vrata so opremljenja z vrhunskimi motorji nemškega proizvajalca Sommer. Zagotavljamo kar 5 letno garancijo!

Industrijska garažna vrata

Industrijska garažna vrata so izdelana iz lamel debeline 40 mm in polnjene s polivretansko peno brez FCKW. Z njimi dosežemo dobre izolacijske sposobnosti in zaradi posebne konstrukcije lamele veliko stabilnost. Bolj kompaktni in trdnejši konstrukciji so prilagojeni tudi motorni pogoni in mehanika dviganja, ki prenaša večje obremenitve in pogostejše odpiranje. Vrata ustrezajo strogim zahtevam evropskega standarda 13241-1. Vrata se odpirajo navpično nad odprtina ali po naklonu strehe in pomenijo dobro izrabo prostora pred in za vrati. Različni tipi vrat so primerni za različne potrebe, vsem pa je skupno, da so prilagojeni pogosti uporabi, večjim obremenitvam s poudarkom na zanesljivosti in varnosti.

V industrijska garažna vrata lahko vgradimo osebni prehod.

Vrata imajo možnost osebnega prehoda, ki olajša prehodnost vrat in hkrati zmanjšuje toplotne izgube. Prehod je opremljen z drsnim samozapiralom in varnostnim mikrostikalom, ki prepreči dvig, ko je prehod odprt.

Dobavljivo po RAL lestvici

Industrijska vrata zagotavljajo vašemu podjetju učinkovito in nemoteno poslovanje, hkrati pa izboljšujejo vaše delovno okolje. Preprečujejo toplotne izgube in omogočajo naravno osvetlitev. So učinkovita zaščita pred zunanjim hrupom, hlapi in prahom. Različni tipi industrijskih vrat so primerni za različne potrebe vašega posla. A vsem je skupno, da so prilagojena pogostejši porabi in večjim obremenitvam, s posebnim poudarkom na zanesljivosti in varnosti.

 
 

Akcijska ponudba Industrijskih garažnih vrat

Vrata so vam na voljo v naslednjih izvedbah

Preverite ponudbo