Deutsch Slovenščina

Zakaj kupiti dvižna garažna vrata?

Vsak, ki razmišlja o tem, da bi kupil garažna vrata si želi, da so izdelana kvalitetno, tako kot vsaka druga stvar. Za ene izmed kvalitetnih veljajo tudi naša vrata Panela. Seveda si tudi želimo, da ne bi povzročali hrupa, ko jih zapiramo in tudi to je ena izmed dobrih lastnosti dvižnih garažnih vrat, saj delujejo zelo tiho in tako se bomo izognili motečemu hrupu.

Pri sami izdelavi vrat uporabljamo ene izmed najbolj kakovostnih materialov saj je varnost seveda na prvem mestu. Garažna vrata so izdelana po enem izmed skladov evropskih standardov EN 13241-1. Nehote se nam lahko tudi pripeti, da bi priprli prste medtem, ko se vrata zapirajo vendar imajo naša dvižna garažna vrata že vgrajeno zaščito pred priprtjem v same lamele tako, da se vam tega ni potrebno bati. Včasih se tudi zgodi, da pustimo avto točno tam, kjer se vrata zaprejo in tako se nehote zgodi, da med zapiranjem vrat poškodujemo naš avto. Ker imajo garažna vrata integriran napreden elektronski sistem, ki med premikanjem zazna oviro pod njimi in se ustavijo ne da bi koga ali kaj poškodovale, so te skrbi odveč. Imajo pa tudi napredno varovanje proti porušitvi dvižne vzmeti. Velikokrat se tudi zgodi, da si kakšen vlomilec zaželi, da bi prišel skozi garažna vrata vendar mu bo to povzročalo kar velike probleme, saj imajo naša vrata proti vlomno zapahnitev tako, da se nam tudi vlomilcev ni potrebno bati.

dvižna garažna vrata

Kot smo že omenili so dvižna garažna vrata zelo tiha in s tem ne bomo povzročali nepotrebnega hrupa  med tem, ko se bomo zjutraj nekam odpravljali. Vrata pa imajo tudi stabilno krilo in so izdelana v kombinaciji z pločevino debeline 0.5 mm in tudi v kombinaciji z polivratensko peno. Za vse pa je tudi zelo priporočljivo, da bi se vrata ujemala z barvo naše fasade zato si lahko tudi izberete barvo po RAL lestvici, lahko pa si tudi izberete kakšne motiv boste imeli.

Pri starejših garažnih vratih je bil problem, da jih je bilo potrebno dvigniti brez kakšne koli strojne pomoči, pri naših garažnih vratih pa takšnih problemov ne bo. Imajo prijazen elektronski pogon s katerim bomo lahko garažna vrata dvignili in tudi spustili. Vse to lahko opravimo zelo preprosto in sicer samo z enim pritiskom na gumb.

V kolikor se odločate za nakup dvižnih garažnih vrat, ki so izdelana kakovostno, estetsko in so tudi varna, potem so garažna vrata Panela prava odločitev.

 

 

 

Brezplačen obisk

Opravimo meritve in svetovanje najboljšo rešitev. Več >

Oceni tole stran