Deutsch Slovenščina

Prednosti naših garažnih vrat

V podjetju vam nudimo ugodna ter kvalitetna garažna vrata. Izdelali ter vgradili smo že večje število vrat na raznih stanovanjskih in industrijskih objektih. V času delovanja, smo pridobili ogromno izkušenj na področju izdelave in montaže kvalitetnih garažnih vrat.

Za garažna vrata uporabljamo le najbolj kakovostne materiale, z velikim poudarkom na varnosti. K varnosti pripomorejo tudi vrhunske rešitve proizvajalcev opreme garažnih vrat ter pogonov za garažna vrata. Sledimo tudi smernicam Evropske Unije, na področju varnosti.

Kupec je za nas vedno na prvem mestu, lahko se dogovorimo za brezplačen obisk na vaši lokaciji, kjer želite imeti garažna vrata. Ogledali si bomo objekt, opravili potrebne meritve ter se pogovorili in posvetovali z vami o vaših željah. Dolgoletne izkušnje so nam pomagale, da za vsakogar najdemo ustrezno rešitev in primerna garažna vrata.

Nudimo vam več vrst garažnih vrat, ki so na voljo v osnovnih linijah Decor in RAL barvne lestvice. Vrata so standardnih dimenzij 5×3 metre, kar je dovolj za veliko večino garažnih vrat.

Garažna vrata

Garažna vrata z osebnim prehodom

 

Garažna vrata imajo kakovostne nemške motorje, kar priča 5 letna garancija na sam motor, lamele garažnih vrat pa imajo 10 letno garancijo. Vsa vrata, ki jih imamo v ponudbi so visoke kakovosti, delujejo tiho, imajo vgrajen varnostni sistem, zaznavajo ovire, ki so lahko pod vrati in imajo varnostno zapahnitev. Sami materiali uporabljeni v garažnih vratih so odporni na poškodbe in tudi udarce.

Prednosti naših dvižnih garažnih vrat, so predvsem tiho delovanje za katero poskrbijo ležaji, vratno krilo je stabilno k čemer prispeva tudi 0.5 mm debela pločevina ter poliuretanska pena. Za sam dvig in spust vrat poskrbi elektro pogon. Upravljate jih enostavno, s pritiskom na gumb. Garažna vrata so narejena v skladu s standardom EN 13241-1. Vgrajeno imajo zaščito proti priprtju prstov, varovanje proti porušitveni vzmeti in sistem zapahnitve samih vrat proti vlomilcem.

V ponudbi imamo tudi rolo garažna vrata, ki so prav tako izdelana iz kakovostnih materialov, delujejo tiho, imajo protivlomno zaščito, na voljo so v 14 standardnih barvah lamelnega plašča, omarica in vodila pa so dobavljiva v barvah RAL lestvice. Njihovo vzdrževanje in čiščenje je preprosto. Prav tako tudi sama uporaba vrat. V primeru izpada električnega toka, lahko rolo vrata odpirate tudi ročno.

Na voljo so tudi industrijska garažna vrata, ki so narejena iz lamel debeline 40 mm, napolnjene s poliuretansko peno. Takšna vrata imajo izjemno dobre izolacijske lastnosti in so zelo stabilna. Vratom so prilagojeni motorji ter sama mehanika dviganja garažnih vrat. Ti motorji prenašajo večje obremenitve in pogosto odpiranje ter zapiranje samih garažnih vrat. Industrijska garažna vrata ustrezajo evropskemu standardu 13241-1. V kolikor je potrebno, lahko v industrijska vrata vgradimo tudi vrata za osebni prehod, saj se posledično zmanjšajo toplotne izgube, saj za osebni prehod ne bo potrebno dvigovati samih garažnih vrat.

Ne pozabite preveriti tudi naših akcijskih ponudb.

Brezplačen obisk

Opravimo meritve in svetovanje najboljšo rešitev. Več >

Oceni tole stran