Deutsch Slovenščina

Katera garažna vrata izbrati

Garažna vrata Panela so kakovostna izbira za vsak dom ali poslovni objekt. V ponudbi najdete širok izbor garažnih vrat za vse okuse in stile, ki bodo zadovoljili tudi najzahtevnejše kupce.

Na izbiro so dvižna garažna vrata za stanovanjske objekte, katera zaznamuje izredno tiho delovanje in že vgrajen sistem varnosti, ki pod vrati zazna različne ovire. Ne bo vam potrebno skrbeti, da bi zaradi nenamernega pritiska na daljinec vrat poškodovali avto, ali da bi ob zapiranju lahko kaj ukleščili. Garažna vrata Panela za stanovanjske objekte so tudi estetski dodatek k zunanjemu izgledu hiše. Pred nakupom se lahko s strokovnjaki posvetujete, kakšne barve in lamele bi ustrezale k celostni podobi vašega stanovanjskega objekta. Na voljo je več barv in vzorcev, vsa garažna vrata pa so odporna na različne poškodbe in udarce. Prav tako je zagotovljena 10-letna garancija na lamele in pa 5-letna garancija na motor. Dvižna garažna vrata Panela so primerna tako za novogradnje, kot tudi adaptiranih objektih.

 

Dvižna garažna vrata

 

V kolikor vam dvižna vrata zaradi prostorske stiske ali kakšnega drugega razloga ne ustrezajo, si lahko izberete stranska drsna garažna vrata. V tem primeru lamele drsijo vodoravno ob notranji steni objekta. Za garažna vrata, ki so visoka vsaj 190 centimetrov pa je možna tudi vgradnja osebnega prehoda. To je izredno praktično v primeru, če imate v garaži pospravljeno kolo, ki ga večkrat uporabljate ali pa kakšne druge stvari, saj vam ni potrebno vedno dvigati garažnih vrat. Prav tako so primerna za invalide, saj jih odlikuje izredno nizek prag. Barvno se ne razlikujejo od celotnih vrat, tečaji osebnega prehoda so skriti, vratna krila pa se lahko odpira levo ali desno.

 

Rolo garažna vrata

 

Garažna vrata Panela so primerna tudi za industrijske objekte. Izbirate lahko med kakovostnimi rolo vrati, ki ne zavzamejo veliko prostora, odlikuje pa jih tiho delovanje in preprosto upravljanje. Takšna garažna vrata so izdelana iz aluminija, kar zagotavlja visoko proti vlomno zaščito. Vsaka takšna vrata so izdelana po željah naročnika in so na voljo v več barvnih izvedbah. Njihovo vzdrževanje in čiščenje je izredno preprosto. V primeru izpada električne energije so rolo garažna vrata opremljene z možnostjo ročnega dviga. Na voljo pa so vam tudi industrijska dvižna garažna vrata, katera so primerna za večje objekte in zagotavljajo maksimalno varnost in izolacijo. Takšna vrata so izredno stabilna in prilagojena pogosti uporabi. Hitro in tiho dviganje vrat omogoča nemoteno poslovanje. Možna je tudi vgradnja osebnega prehoda, da se zmanjšajo toplotne izgube in da je prehodnost vrat lažja.

Če si torej želite estetska, varna in kakovostna garažna vrata, so garažna vrata Panela prava izbira za vaš dom in poslovni objekt.

Brezplačen obisk

Opravimo meritve in svetovanje najboljšo rešitev. Več >

Oceni tole stran