Deutsch Slovenščina

Industrijska garažna vrata

Industrijska garažna vrata

Industrijska garažna vrata so izdelana iz lamel debeline 40 mm in polnjene s polivretansko peno brez FCKW. Z njimi dosežemo dobre izolacijske  sposobnosti in zaradi posebne konstrukcije lamele veliko stabilnost. Bolj kompaktni in trdnejši konstrukciji so prilagojeni tudi motorni pogoni in mehanika dviganja, ki prenaša večje obremenitve in pogostejše odpiranje. Vrata ustrezajo strogim zahtevam evropskega standarda 13241-1. Vrata se odpirajo navpično nad odprtina ali po naklonu strehe in pomenijo dobro izrabo prostora pred in za vrati. Različni tipi vrat so primerni za različne potrebe, vsem pa je skupno, da so prilagojeni pogosti uporabi, večjim obremenitvam s poudarkom na zanesljivosti in varnosti.

V  industrijska garažna vrata lahko vgradimo osebni prehod.

Vrata imajo možnost osebnega prehoda, ki olajša prehodnost vrat in hkrati zmanjšuje toplotne izgube. Prehod je opremljen z drsnim samozapiralom in varnostnim mikrostikalom, ki prepreči dvig, ko je prehod odprt.

Dobavljivo po RAL lestvici

Industrijska vrata zagotavljajo vašemu podjetju učinkovito in nemoteno poslovanje, hkrati pa izboljšujejo vaše delovno okolje. Preprečujejo toplotne izgube in omogočajo naravno osvetlitev. So učinkovita zaščita pred zunanjim hrupom, hlapi in prahom. Različni tipi industrijskih vrat so primerni za različne potrebe vašega posla. A vsem je skupno, da so prilagojena pogostejši porabi in večjim obremenitvam, s posebnim poudarkom na zanesljivosti in varnosti.

Vrata so vam na voljo v naslednjih izvedbah

Inox Linijski motiv Panela Line RAL 9006

Kontaktni obrazec

Ime in priimek

E-mail

Tel. / GSM

Kraj

Sporočite nam vaše želje

Please leave this field empty.


Naročite brezplačni obisk

 

 

Brezplačen obisk

Opravimo meritve in svetovanje najboljšo rešitev. Več >

Oceni tole stran