Deutsch Slovenščina

Garažna vrata

 

Garažna vrata po izjemno ugodnih cenah. Naša garažna vrata so izdelana iz vrhunskih materialov in so tehnično brezhibna, izjemno vzdržljiva in predvsem zelo varna. Za vsa vrata Panela velja kar 10-letna garancija, kar dokazuje, kako zelo smo prepričani v njihovo kakovost. V ponudbi imamo le najboljša vrata nemške kakovosti! Poleg tega so naša garažna vrata zasnovana tako, da tudi estetsko zadovoljijo vaša pričakovanja in odlično dopolnijo arhitekturo vašega doma. Prav zunanji videz objekta je tisti prvi kontakt obiskovalca z nami, zato je pomembno, da ob vseh praktičnih in varnostnih parametrih za garažna vrata ob izbiri le-teh pomislite tudi na estetski videz. Pri garažnih vratih, ki vam jih ponujamo pri nas, tudi z estetskim delom zagotovo ne boste razočarani.

Vsa garažna vrata delujejo izjemno tiho in za okolico niso moteča, torej se od glasnih protestov sosedov lahko v trenutku poslovite. Vgrajen imajo tudi varnostni sistem, ki zaznava ovire pod vrati, ter varnostno zapahnitev. Materiali, iz katerih so izdelana naša vrata, so vrhunske kakovosti ter odporni na udarce in poškodbe. Garažna vrata so vam na voljo v dveh osnovnih linijah RAL in Decor. Dobavljiva so v velikosti pet krat tri metre, kar je standardna velikost in je primerna za večino garaž. V kolikor se boste odločili za naša garažna vrata, smo prepričani, da boste z izbranimi vrati več kot zadovoljni.


Kontaktirajte nas:

Izpolnite spodnji obrazec za povpraševanje in od nas boste v najkrajšem možnem času prejeli super ponudbo za garažna vrata!

Ime in priimek

Podjetje

Lokacija

E-mail

Telefon

---------------

Podatki o izdelku, ki vas zanima

Vrata - dolžina:
mm

Vrata - višina:
mm

Preklada:
mm

Širina od stene - levo:
mm

Širina od stene - desno:
mm

Želena barva:

Pogon (z dvema daljincema):
DANE

Okna:
DANE

Dodatna ključavnica za deblokado:
DANE

Kodni ključ:
DANE

Osebni prehod :
DANE

Dodatna vprašanja:

Please leave this field empty.

Klik za povečavo slike!
 

V ponudbi imamo garažna vrata naslednjih tipov:

Razlike med posameznimi tipi in lastnosti, ki jih imajo posamezna vrata, si lahko pogledate s klikom na posamezen tip garažnih vrat.

 

 

Če želite že danes prejeti ponudbo za garažna vrata, nas lahko takoj kontaktirate preko kontaktnega obrazca v zgornjih vrsticah. Ponudba nikakor ni obvezujoča. Potrudili se bomo, da vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.


Garažna vrata Panela


Pošlji povpraševanje

 

Dvižna garažna vrata Stranska drsna garažna vrata

 

Rolo garažna vrata Industrijska garažna vrata


Pošlji povpraševanje


Nikar pa ne pozabite na akcijske ponudbe, ki smo jih pripravili za vas. Svetujemo vam, da redno spremljate naše akcije, saj lahko veliko prihranite pri nakupu garažnih vrat. S kuponom, ki vam je trenutno na voljo lahko prihranite kar 15% vrednosti nakupa. V kolikor pa bi želeli naše strokovne nasvete, potem se naročite na naš brezplačen obisk. Skupaj bomo zagotovo našli rešitev za izbiro pravih garažnih vrat.

 


Ali so garažna vrata varna?

Vsa vrata Panela so vrata vrhunske kakovosti, pri katerih je možnost nepravilnega delovanja ali celo okvar minimalna. Ravno zaradi tega, ker kot njihovi ponudniki trdno verjamemo, da je ob pravilni uporabi nemogoče, da se naša vrata pokvarijo, dobijo uporabniki poleg nakupa garažnih vrat kar desetletno garancijo zanje.

Vsa garažna vrata, ki jih vam jih nudimo v podjetju Panela, ustrezajo evropskemu standardu EN 13241-1 glede varnosti garažnih in drugih vrat. To pomeni, da so naša vrata izdelana iz materialov vrhunske kakovosti in so povsem varna za uporabo. Uporabnik je  tako ob uporabi naših vrat popolnoma varen pred tem, da ga ta stisnejo ali drugače poškodujejo, saj vrata sama zaznajo ovire, ki se pojavijo pod njimi, prav tako pa so naša vrata imuna na elektromagnetne motnje in odporna na veter. Nevarnosti, da si na naših garažnih vratih priprete prste, praktično ni, saj je zaščita pred priprtjem prstov integrirana v lamele vrat. Prav tako so vrata varovana proti porušitvi vzmeti.

Garažna vrata Panela so izdelana iz materialov vrhunske kakovosti in vam bodo kot taka služila mnogo let ali celo desetletij. Vseeno pa je za uporabnost vrat dobro, da tudi uporabnik upošteva nekaj ukrepov, s katerimi bo še podaljšal življenjsko dobo svojih garažnih vrat in povečal varnost njihove uporabe.

Vrata redno pregledujte. Vsaj enkrat na mesec si vzemite čas, pojdite v garažo ter si od zunaj in znotraj oglejte vrata. Je vse na mestu? Ste opazili znake obrabe na kablih ali drugje? V tem primeru pokličite strokovnjaka, da vam vrata pregleda in vam morda svetuje nakup novih. Popravil se ne lotevajte sami!

Tudi, če veste, da vaša vrata delujejo brezhibno, se ne postavljajte neposredno pod njih ter ne tecite v in iz garaže, ko se vrata premikajo. Še posebej pazite na otroke in njihovo radovednost.

Garažna vrata Panela vam bodo ob pravilni uporabi zelo dolgo služila, vendar pa imajo vse stvari svojo življenjsko dobo. Menite, da so stara vrata vaše garaže že odslužila svoje? Na naši spletni strani izpolnite kupon in brezplačno se bomo oglasili na ogled vaše garaže in vam pomagali priti do kar najboljše rešitve, ki vam bo ustrezala tako s finančnega vidika kot z vidika estetike vrat, z vidika kraja, kamor boste namestili svoja vrata in z vidika načina, na kakršnega jih boste uporabljali.Pošlji povpraševanje

 

Brezplačen obisk

Opravimo meritve in svetovanje najboljšo rešitev. Več >

Garažna vrata
4.85 (96.92%) 39 votes